Vacature bemiddelingsmedewerker gastouderbureau

Vacature bemiddelingsmedewerker; Start je eigen Franchise Gastouderbureau bij Je Beste Maatje

o.a. Utrecht, Noord Holland, Noord Brabant

Wegens uitbreiding hebben wij een vacature bemiddelingsmedewerker  die ons team willen versterken en graag zelfstandig franchise ondernemer willen zijn. Je werkt vanuit huis en de functie is daarom erg goed te combineren met het opvoeden van je kinderen. Als bemiddelingsmedewerker stel je je actief en creatief op om ouders en gastouders te werven in de markt. Je sluit contracten af tussen ouder, gastouder en Gastouderbureau Je Beste Maatje. Je geeft (gast)ouders informatie en uitleg over onze diensten, evalueert regelmatig en onderhoudt de relatie. Je inventariseert hygiëne en veiligheid van de opvanglocaties middels huisbezoeken.

Gastouderbureau Je Beste Maatje bemiddelt momenteel in bijna heel Nederland; We hebben regio’s in Haarlem, Haarlemmermeer, Nijmegen, Utrecht, Maas en Peel, Flevoland, Tilburg, Den Bosch en Den Haag. Voor de uitbreiding van de franchise formule zijn we op zoek naar Franchise ondernemers voor meerdere regio’s in Nederland. We bemiddelen in kleinschalige huiselijke kinderopvang door gastouders en opvang aan huis (nanny). Wij bieden professionele kinderopvang door kwalitatief goed opgeleide gastouders en besteden veel aandacht aan het werven en selecteren van gastouders. Afhankelijk wat de behoefte van ouders is kunnen wij flexibele opvang op maat leveren.

Wegens groei zoeken wij mensen die full time of parttime zelfstandig Franchise ondernemer willen zijn in verschillende regio’s in Nederland. Neem contact op voor de overige regio’s waar we een vacature bemiddelingsmedewerker hebben.

Wij bieden

Franchise ondersteuning; management advies, marketing concept, advies bij marktontwikkelingen
Ondersteuning bij opzetten eigen regio als zelfstandig ondernemer
Software administratie systeem voor Gastouder en Gastouderbureau

Goede verdiensten op franchise basis
Een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden
De functie heeft een omvang van 20 tot 40 uur per week
Een baan vanuit huis met zelf te plannen werktijden (eventueel onder schooltijd).
Meegroeien met onze snelgroeiende organisatie.

Nauwe samenwerking met andere bemiddelingsmedewerkers

Wij vragen

Sociaal en communicatief vaardig voor het stimuleren, motiveren en instrueren van (gast)ouders.
Ondernemend en een commerciële instelling.
Bij voorkeur ervaring in commerciële functie of uitzendbranche.
Plan- en organisatievermogen voor het matchen van vraag- en gastouders.
Minimaal MBO denk- en werkniveau

Voordelen van franchising

Zelfstandigheid voor de betrokkene. Zowel Je Beste Maatje als de franchisenemer zijn zelfstandig ondernemer. De wederzijdse belangen worden vooraf in een contract vastgelegd. Door de taakverdeling is het mogelijk, dat beide partijen een zo hoog mogelijk rendement met hun bureau kunnen maken.

Gemotiveerde dienstverlening en persoonlijke inzet. De franchisenemer is in zijn hoedanigheid van zelfstandig ondernemer volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in zijn bureau. De motivatie en de persoonlijke inzet staat daarom op een hoog niveau.

Hogere omzet en lagere kosten. Door de professionele benadering van de markt maakt de franchisenemer veelal een hogere omzet dan een apart opererende ondernemer. De franchise-nemer kan immers profiteren van de professionele marketing en alle ervaringen binnen het samenwerkingsverband. Grootschaligheid geeft kostenvoordelen. Veelal kunnen door het grote inkoopvolume gunstige condities worden bedongen.

Uniforme uitstraling, dus scherpere profilering. De herkenbare uitstraling is een van de belangrijkste kenmerken. Je Beste Maatje is verantwoordelijk voor de uitstraling, dus voor alles, waarmee het bureau zich in de markt wil onderscheiden.

Centrale leiding en kleine overhead. Om slagvaardig in de markt te kunnen concurreren is centrale leiding binnen het samenwerkingsverband nodig.

Voor meer informatie

 

bemiddelingsmedewerker, Franchise ondernemer, franchise ondersteuning, gastouderbureau Den Haag, gastouderbureau Eindhoven, Gastouderbureau Rotterdam, Haarlemmermeer, onderneming starten, overname gastouderbureau, startende ondernemer, , vacature bemiddelingsmedewerker, vacature regiomanager, zzp worden
Vorig bericht
Online educatie via KinderWijs TV
Volgend bericht
Rookmelders verplicht langs iedere vluchtroute

Gerelateerde berichten