Overname kleine gastouderbureaus, kwaliteit kinderopvang, vacature bemiddelingsmedewerker, vacature, bemiddelingsmedewerker, Alkmaar, Zaandam,

Vacature bemiddelingsmedewerker gastouderbureau

Vacature bemiddelingsmedewerker gastouderbureau. Start je eigen Franchise Gastouderbureau bij Je Beste Maatje

o.a. Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Noord-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.

BEN JIJ DEGENE DIE WIJ ZOEKEN?

Wegens uitbreiding van onze franchise onderneming Je Beste Maatje zijn wij op zoek naar franchise ondernemers voor meerdere regio’s in Nederland die ons team willen versterken en graag als zelfstandig franchise ondernemer willen functioneren. Je werkt vanuit huis en de functie is daarom erg goed te combineren met het opvoeden van je kinderen. Als bemiddelingsmedewerker stel je je actief en creatief op om ouders en gastouders te werven in de markt. Je sluit contracten af tussen ouder, gastouder en Gastouderbureau Je Beste Maatje. Je geeft (gast)ouders informatie en uitleg over onze diensten, evalueert regelmatig en onderhoudt de relatie. Je inventariseert hygiëne en veiligheid van de opvanglocaties middels huisbezoeken.

Gastouderbureau Je Beste Maatje heeft momenteel bemiddelingsmedewerkers in, Haarlem, Zwolle, Beuningen, Houten en Den Haag. Voor de uitbreiding van de franchise formule zijn we op zoek naar Franchise ondernemers voor meerdere regio’s in Nederland. We bemiddelen in kleinschalige huiselijke kinderopvang door gastouders en opvang aan huis (nanny). Wij bieden professionele kinderopvang door kwalitatief goed opgeleide gastouders en besteden veel aandacht aan het werven en selecteren van gastouders. Afhankelijk wat de behoefte van ouders is kunnen wij flexibele opvang op maat leveren.

Wegens groei en vervanging binnen lopende regio’s zoeken wij mensen die fulltime of parttime zelfstandig Franchise ondernemer willen zijn in verschillende regio’s in Nederland, zoals Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Noord-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg.

Neem contact op voor de regio’s waar we een vacature bemiddelingsmedewerker gastouderbureau hebben.

Wij bieden

Franchise ondersteuning; management advies, marketing concept, advies bij marktontwikkelingen
Ondersteuning bij opzetten eigen regio als zelfstandig ondernemer
Software administratie systeem voor Gastouder en Gastouderbureau
Goede verdiensten op franchise basis
Een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden
De functie heeft een omvang van 20 tot 40 uur per week
Een baan vanuit huis met zelf te plannen werktijden (eventueel onder schooltijd).
Meegroeien met onze organisatie.
Samenwerking met andere bemiddelingsmedewerkers

Wij vragen

Sociaal en communicatief vaardig voor het stimuleren, motiveren en instrueren van (gast)ouders.
Ondernemend en een commerciële instelling.
Affiniteit met de kinderopvang is een pré.
Bij voorkeur ervaring in commerciële functie of uitzendbranche.
Plan- en organisatievermogen voor het matchen van vraag- en gastouders.
Minimaal MBO denk- en werkniveau.

Voordelen van franchising

Zelfstandigheid voor de betrokkene. Zowel Je Beste Maatje als de franchisenemer zijn zelfstandig ondernemer. De wederzijdse belangen worden vooraf in een contract vastgelegd. Door de taakverdeling is het mogelijk, dat beide partijen een zo hoog mogelijk rendement met hun bureau kunnen maken.

Gemotiveerde dienstverlening en persoonlijke inzet. De franchisenemer is in zijn hoedanigheid van zelfstandig ondernemer volledig verantwoordelijk voor de gang van zaken in zijn bureau. De motivatie en de persoonlijke inzet staat daarom op een hoog niveau.

Hogere omzet en lagere kosten. Door de professionele benadering van de markt maakt de franchisenemer veelal een hogere omzet dan een apart opererende ondernemer. De franchise-nemer kan immers profiteren van de professionele marketing en alle ervaringen binnen het samenwerkingsverband. Grootschaligheid geeft kostenvoordelen. Veelal kunnen door het grote inkoopvolume gunstige condities worden bedongen.

Uniforme uitstraling, dus scherpere profilering. De herkenbare uitstraling is een van de belangrijkste kenmerken. Je Beste Maatje is verantwoordelijk voor de uitstraling, dus voor alles, waarmee het bureau zich in de markt wil onderscheiden.

Centrale leiding en kleine overhead. Om slagvaardig in de markt te kunnen concurreren is centrale leiding binnen het samenwerkingsverband nodig.

Voor meer informatie

bemiddelingsmedewerker, franchise, franchise formule, gastouder, gastouderopvang, intercedent, recruiter, vacature, vacature bemiddelingsmedewerker, Vacature bemiddelingsmedewerker gastouderbureau
Vorig bericht
Vies worden, hoe overtuig je ouders?
Volgend bericht
Gratis Reclame middelen voor gastouders

Gerelateerde berichten