Gratis online bijscholing voor gastouders met het STAP – budget

Het STAP – budget is er voor werkende en werkzoekende die zich door middel van scholing willen ontwikkelen. Jaarlijks is er de mogelijkheid om in meerdere tijdsvakken het scholingsbudget aan te vragen bij organisaties die zich hiervoor hebben aangemeld.

Maar hoe werkt dit precies? Alleen scholingsactiviteiten die door de erkende opleiders in het scholingsregister zijn geplaatst, komen in aanmerking voor het STAP – budget. Zelf vraag je het budget aan, als deze wordt toegekend, vindt rechtstreekse betaling van het voorschot aan de opleider plaats.

Wij werken samen met KinderWijsTV, KinderWijs TV heeft voor gastouders enkele speciale leerroutes ingericht die volledig gesubsidieerd met STAP-subsidie bekostigd kunnen worden.

De volgende leerroutes via KinderWijsTV zijn opgenomen in het officiële scholingsregister van STAP:

Afhankelijk van de ontwikkelingen en bevindingen zullen er later in 2022 mogelijk nieuwe titels gepresenteerd worden door KinderWijsTV.

Maar er zijn nog veel meer opleidingen waarvoor je STAP-budget kunt aanvragen. Op STAP – budget.nl vind je alle opleidingen waarvoor je vanaf 1 maart 2022 STAP-budget kunt aanvragen.

Op de website van de Rijksoverheid is een uitgebreide uitleg te vinden over het STAP – budget.

Vorig bericht
Rookmelders verplicht langs iedere vluchtroute
Volgend bericht
Wijziging Kinderopvangtoeslag 2023

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.