Overzicht regio's

Kitty Boogerd,

Regio Nijmegen – Tiel | Maas en Peel

Contact informatie

Wilhelminalaan 180 6642 AZ Beuningen
06-489 446 57

Klik hier om direct online in te schrijven:
Gastouders
Vraagouders

Gratis en vrijblijvend

Persoonlijkheid

Hallo, mijn naam is Kitty Boogerd en bemiddel sinds februari 2016 met veel plezier de gastouderopvang in Nijmegen en Tiel. Ik ben moeder van twee schoolgaande jongens en een dochter. Ik heb 13 jaar in de kinderopvang gewerkt. Mijn kinderen hebben altijd in de gastouderopvang gezeten, waar wij allen erg blij mee zijn geweest. Voor mij is opvang door een gastouder flexibel en kleinschalig, waardoor de gastouder aandacht voor het kind heeft. Het kind wordt gestimuleerd in zijn/ haar ontwikkeling. Maar voor mij is gastouderopvang ook gezellig, leerzaam, biedt het structuur en is het persoonlijk. Ik streef er dan ook naar om als consulent samen met de gastouders alle kindjes die via gastouderbureau Je Beste Maatje bemiddeld worden, deze uitgangspunten te bieden.

Gastouders worden op een goede manier begeleid, krijgen informatie en bijscholing op diverse punten als opvoeding, voeding, stimuleren van de ontwikkeling, creativiteit, EHBO en Belastingdienst.

Ook voor de ouders staan wij klaar om de opvang bij de gastouder in goede banen te leiden, informatie te verstrekken over de kinderopvangtoeslag, te helpen bij onvoorziene omstandigheden, te bemiddelen waar nodig en natuurlijk voor alle andere vragen rondom gastouderopvang.

Je Beste Maatje biedt kort gezegd snelle en professionele bemiddeling tussen gastouders en vraagouders. Bij gastouderopvang wordt uw kind opgevangen door een gastouder. Een gastouder is iemand die uw kind in zijn eigen huis of bij u thuis opvang biedt. Uw gastouder kan een bekende zijn, maar een gastouder kan ook iemand zijn die ik voor u heb gevonden. Als er een leuke match is gevonden, worden er contracten opgesteld en zorg ik voor een goede koppeling.

Zoekt u een gastouder of wilt u juist opvang bieden? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken:

  • Enthousiast
  • Mensgericht
  • Samenwerken
  • Moeder van twee zonen en een dochter
  • Betrokken

Gastouders

Klik hier om direct naar de zoekmachine te gaan.

Tarieven

Voordelige tarieven vanaf  €47,50 per maand

Wanneer er weinig uren worden afgenomen kan er ook een uurprijs afgesproken worden.

Bij een aanvraag wordt een offerte op maat gemaakt o.b.v. het aantal uren, type gastouder en gezinssamenstelling.

Social Media

Instagram

Nieuws berichten van Kitty

Gastouderbijeenkomst 2 november 2024

Bijscholen onder het genot van een gezellige netwerklunch. Welkom bij onze gastouderbijeenkomst met erkende spreker en een gezellige lunch om andere gastouders te ontmoeten. Programma Gastouder bijeenkomst 9.30   – 10.00 uur          Ontvangst…