Overzicht regio's

Fleur Bras,

Bemiddelaar Regio Flevoland
gastouderbureau flevoland

Contact informatie

Robbenzand 82 3846 JB Harderwijk
06-489 120 99

Klik hier om direct online in te schrijven:
Gastouders
Vraagouders

Gratis en vrijblijvend

Persoonlijkheid

Mijn naam is Fleur Bras en ben 28 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in Harderwijk.

Na mijn studie Pedagogisch Medewerker Kinderopvang ben ik gelijk in de kinderopvang gaan werken. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar na 4 jaar was er tijd voor iets nieuws . Ik ben aan het werk gegaan als nanny/gastouder. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Wel heb ik altijd de ambitie gehad om  voor mezelf te gaan beginnen in de kinderopvang/gastouderopvang branche. Zodoende kwam ik bij Gastouderbureau Je Beste Maatje terecht.

Door mijn kennis en ervaring weet ik goed wat er voor nodig is om de juiste match te krijgen tussen ouder en  gastouder. Door dat ik rustig, inlevend en zelfverzekerd ben hoop ik de gastouders en ouders straks zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Door de individuele aandacht aan hen te geven houd ik mijn bureau kleinschalig. Ik wil dat beide partijen tevreden zijn en dat er een prettige werkrelatie is. Zo kunnen de kindjes zich ook het beste ontwikkelen. Elk kind is uniek en heeft op zijn/haar manier de juiste aandacht nodig.

Dit is deels mijn taak als bemiddelingsmedewerker om dit te realiseren en ga hier ook mijn uiterste best voor doen.

Kenmerken:

  • Bedachtzaam
  • Enthousiast
  • Betrokken
  • Zelfverzekerd
  • Verantwoordelijk
  • Inlevend

Gastouders

Klik hier om direct naar de zoekmachine te gaan.

Social Media

YouTube
Instagram
Pinterest

Nieuws berichten van Fleur

Richtlijnen bewegen voor baby’s en peuters

Voldoende en afwisselend spelenderwijs bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Alleen geven de huidige Nederlandse beweegrichtlijnen geen richtlijnen bewegen voor baby’s en peuters jonger dan vier jaar.…

Eikenprocessierups en kinderen

Op zit moment zorgt de eikenprocessierups voor overlast in Nederland. Eikenprocessierupsen zijn rupsen van de processienachtvlinder. Deze rupsen hebben brandharen. Tijdens de groei laten deze brandharen los en kunnen in…
Menu