Overzicht regio's

Miriam van Schie

Bemiddelaar Zuid Holland  – Den Haag

Contact informatie

06 – 498 972 70

Gratis en vrijblijvend

Persoonlijkheid

Mijn naam is Miriam van Schie en ik heb twee zonen, een dochter en een kleinzoon.

Na mijn (helaas) niet afgemaakte rechtenstudie heb ik heel wat jaren op advocatenkantoren gewerkt als secretaresse/office manager. Op een gegeven moment heb ik het roer omgegooid en heb ik als gastouder Mevrouw De Koekepauw met veel passie en enthousiasme jarenlang kindjes opgevangen in mijn eigen huis.

Toen ik een baan als bemiddelingsmedewerkster kreeg aangeboden, moest ik daar heel goed over nadenken maar ik heb toch die stap gezet. Die hoek in de wereld van de gastouderopvang beviel mij zo goed dat ik een jaar later als franchisenemer bij Je Beste Maatje mijn eigen zaak voor de regio Den Haag | Zuid-Holland ben gaan runnen.

Ik heb inmiddels een geweldige club gastouders waar ik mee samenwerk. Wanneer je als bemiddelingsmedewerker met alle gastouders echt persoonlijk contact hebt en goed luistert naar wat een vraagouder zoekt en wat een gastouder kan bieden kan je een goede match maken. Pas dan is de kans groot bij een kennismaking dat er een goede klik is tussen een vraagouder en een gastouder. Een gastouder biedt haar gastkindjes een ‘tweede thuis’ en is een soort verlengstuk van het gezin. Een kind moet zich geliefd, vertrouwd en veilig voelen en de ouders moeten hun kindje met een gerust hart achter kunnen laten bij hun gastouder zodat zij met een goed gevoel naar hun werk kunnen gaan.

Een gastouder is een ontzettend belangrijke schakel in het leven van de vraagouders en hun kindjes. Ik hoop dan ook dat, mede door mijn begeleiding en input, alle ouders na een aantal jaren met een warm gevoel kunnen terugdenken aan de opvang en verzorging van hun kinderen in die belangrijke eerste levensjaren! De kinderen wens ik een onbezorgde en gezellige tijd toe bij hun gastouder, hun beste maatje!

Kenmerken

  • Empathisch
  • Behulpzaam
  • Flexibel
  • Zorgzaam
  • Respectvol

Gastouders

Klik hier om direct naar de zoekmachine te gaan.

Tarieven

Gezinstarief vanaf € 48,50 per maand

Bij een aanvraag wordt een offerte op maat gemaakt o.b.v. het aantal uren, type gastouder en gezinssamenstelling.

Social Media

YouTube
Instagram
Pinterest

Nieuws berichten van Miriam

Gastouderbijeenkomst 2 november 2024

Bijscholen onder het genot van een gezellige netwerklunch. Welkom bij onze gastouderbijeenkomst met erkende spreker en een gezellige lunch om andere gastouders te ontmoeten. Programma Gastouder bijeenkomst 9.30   – 10.00 uur          Ontvangst…