Overzicht regio's

Miriam van Schie,

Bemiddelaar Regio Den Haag – Leiden

Contact informatie

Van Trigtstraat 61 2597 VX Den Haag
06 – 498 972 70

Gratis en vrijblijvend

Persoonlijkheid

Mijn naam is Miriam. Ik ben 50 jaar en ik ben moeder van 2 zonen van 22 en 8 jaar en van een dochter van 20 jaar.

Na mijn (helaas) niet afgemaakte rechtenstudie heb ik heel wat jaren op advocatenkantoren gewerkt als secretaresse/office manager.

Op een gegeven moment heb ik het roer omgegooid en heb ik als gastouder Mevrouw De Koekepauw met veel passie en enthousiasme kindjes opgevangen in mijn eigen huis.

Toen ik een baan als bemiddelingsmedewerkster kreeg aangeboden, moest ik daar heel goed over nadenken maar ik heb toch die stap gezet. Die hoek in de wereld van de gastouderopvang beviel mij zo goed dat ik een jaar later als franchisenemer bij Je Beste Maatje mijn eigen zaak voor de regio Den Haag | Zuid-Holland ben gaan runnen. De beste beslissing ooit!

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat er zorgvuldig gematcht wordt wat alleen maar mogelijk is wanneer je als bemiddelingsmedewerker met alle gastouders echt persoonlijk contact hebt en goed luistert naar wat een vraagouder zoekt en wat een gastouder kan bieden. Pas dan is de kans groot bij een kennismaking dat er een goede klik is tussen een vraagouder en een gastouder. Een gastouder biedt haar gastkindjes een ‘tweede thuis’ en is een soort verlengstuk van het gezin. Een kind moet zich geliefd, vertrouwd en veilig voelen en de ouders moeten hun kindje met een gerust hart achter kunnen laten bij hun gastouder zodat zij met een goed gevoel naar hun werk kunnen gaan.

Ik verheug mij op een mooie samenwerking met fantastische gastouders die zo’n ontzettend belangrijke schakel zijn in het leven van de vraagouders en hun kindjes. Ik hoop dan ook dat, mede door mijn input,  alle ouders na een aantal jaren met een warm gevoel kunnen terugdenken aan de opvang en verzorging van hun kinderen in die belangrijke eerste levensjaren! De kinderen wens ik een onbezorgde en gezellige tijd toe bij hun gastouder, hun beste maatje!

Kenmerken

  • Empathisch
  • Behulpzaam
  • Flexibel
  • Zorgzaam
  • Respectvol

Gastouders

Klik hier om direct naar de zoekmachine te gaan.

Social Media

YouTube
Instagram
Pinterest

Nieuws berichten van Miriam

Richtlijnen bewegen voor baby’s en peuters

Voldoende en afwisselend spelenderwijs bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Alleen geven de huidige Nederlandse beweegrichtlijnen geen richtlijnen bewegen voor baby’s en peuters jonger dan vier jaar.…

Actuele aanvragen gastouderopvang van ouders

Op zoek naar ouders? Je Beste Maatje helpt. In de onderstaande reacties zie je onze actuele aanvragen gastouderopvang van ouders. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de betreffende…
Menu