Overzicht regio's

Demy Görtz

Bemiddelaar Regio Zwolle / Overijssel

Contact informatie

Klik hier om direct online in te schrijven:
Gastouders
Vraagouders

Gratis en vrijblijvend

Persoonlijkheid

Mijn naam is Demy Görtz. Ik heb de opleiding helpende zorg en welzijn / dienstverlening succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages gelopen waaronder in de gastouderopvang en bij een kinderdagverblijf.

Het vak van bemiddelingsmedewerker spreekt mij erg aan. Ik heb de kans gekregen om als bemiddelingsmedewerker aan de slag te gaan en die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Om meer verdieping te krijgen in het vak van bemiddelingsmedewerker / gastouder volg ik een doelgerichte training.

Het bemiddelen tussen mensen en situatie’s past erg goed bij mijn karakter. Door mijn persoonlijke ervaringen voel ik goed aan wat een kind fijn vindt, hetzelfde geldt natuurlijk voor de vraagouders.

Ik ben zeer gemotiveerd om voor iedereen mijn uiterste best te doen om de juiste match te vinden. Ik weet hoe belangrijk het is dat u uw kind met een gerust hart kan achter laten.

Een goede match vind ik door goed te luisteren naar de wensen, informatie uit te wisselen en mee te denken. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen op zijn/haar manier.

Daarom vind ik het leuk om extra optie’s aan te bieden en mee te denken zoals: ontwikkelingsactiviteiten voor de kinderen, bijscholingen voor gastouders en met vraagouders informatie uit te wisselen en overal bij te betrekken.

Ik ben geordend, zorgzaam en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en goede communicatie.

Kenmerken:
– Doortastend
– Kritisch
– Communicatief sterk
– Probleem oplossend (denken)

Hopend op een prettige samenwerking,

Vriendelijke groet,
Demy Görtz

Gastouders

Klik hier om direct naar de zoekmachine te gaan.

Social Media

Instagram

Nieuws berichten van Demy

 

Menu