Overzicht regio's

Regio Brabant Oost

Contact informatie

06-40758819

Klik hier om direct online in te schrijven:
Gastouders
Vraagouders
Gratis en vrijblijvend

Persoonlijkheid

Hallo, ik ben Amanda Sutman. Moeder van 2 schoolgaande kinderen.

Vanaf 2008 werkte ik als nanny. Eerst nog gecombineerd met een administratieve/secretariële baan bij een trainingsbureau. En uiteindelijk helemaal overgegaan als nanny. Toen ik in 2018 mijn jongste kindje kreeg ben ik begonnen als gastouder bij mij thuis. Dit doe ik nog steeds met veel passie en plezier.

Toen het voorstel kwam om het team van Je Beste Maatje te versterken hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik ga met net zoveel passie de bemiddeling tussen gastouders en vraagouders op me nemen in de regio Brabant-Oost.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is voor vraagouders om hun kindje(s) naar een fijne, vertrouwde plek bij de gastouder te brengen. Door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor het kind. En kan het kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelen.

Wij staan voor de gastouders en vraagouders klaar om zowel de bemiddeling als de opvang zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Gastouders

Klik hier om direct naar de zoekmachine te gaan.

Social Media

Instagram

Nieuwsberichten

Gastouderbijeenkomst 2 november 2024

Bijscholen onder het genot van een gezellige netwerklunch. Welkom bij onze gastouderbijeenkomst met erkende spreker en een gezellige lunch om andere gastouders te ontmoeten. Programma Gastouder bijeenkomst 9.30   – 10.00 uur          Ontvangst…