Nieuwe regio Gastouderbureau Je Beste Maatje Zuid-Brabant

Nieuwe regio Gastouderbureau Je Beste Maatje Zuid-Brabant per voorjaar 2016. Meerthe Schoofs gaat starten als regiomanager voor Gastouderbureau Je Beste Maatje. We wensen haar veel plezier!

Voor contact gegevens Regio Zuid Brabant

Meerthe is woonachtig in Waalre samen met haar man en zoontje. Na 4 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt en 3 jaar als gastouder gaat ze nu starten als Regiomanager van Gastouderbureau Je Beste Maatje.

Door haar ervaring als ouder en gastouder weet ze hoe belangrijk de “klik” tussen vraagouder/ kind en gastouder is. Door goed te luisteren naar de vraagouder en te kijken naar het kind gaat ze op zoek naar de gastouder die het beste bij de wensen aansluit.

Gastouderopvang is kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer en gezelligheid. Dit allemaal uitgevoerd door professionele gastouders die ook kijken naar de ontwikkeling van het kind op alle ontwikkelingsgebieden. Als regiomanager zal ze hier ook op toezien en waar nodig gastouders hierin ondersteunen.

Haar doel is behaald als het kind zich fijn voelt bij de gastouder en zich daar op een ongedwongen manier kan ontwikkelen, met de begeleiding die pas bij het kind.

Samen sterk! Dat  is het motto van Je Beste Maatje. Door onze krachten te bundelen blijft de gastouderopvang kleinschalig en laagdrempelig, maar kunnen wij tegelijkertijd de mogelijkheden bieden van een grote organisatie. Door deze opzet blijft de kwaliteit gewaarborgd en het werkplezier groot!

Gastouderbureau Je Beste Maatje bemiddelt momenteel in Midden Nederland; Haarlem, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Tiel, Waalre, Helmond. Voor de uitbreiding zijn we voor meerdere regio’s in Nederland op zoek. We bemiddelen in kleinschalige huiselijke kinderopvang door gastouders en opvang aan huis (nanny). Wij bieden professionele kinderopvang door kwalitatief goed opgeleide gastouders en besteden veel aandacht aan het werven en selecteren van gastouders. Afhankelijk wat de behoefte van ouders is kunnen wij flexibele opvang op maat leveren. Wegens groei zoeken wij mensen die full time of parttime zelfstandig ondernemer willen zijn in verschillende regio’s in Nederland.

Binnenkort gaat Meerthe Schoofs starten in de plaatsen Eindhoven, Waalre, Veldhoven, Helmond, Oirschot, Heeze, Geldrop, Gemert en Deurne.

, , , , , , , , , , , ,
Vorig bericht
Doen Waar Je Goed In Bent!
Volgend bericht
Ondernemersaftrek levert gastouder duizenden euro’s op

Gerelateerde berichten

Menu