Kwaliteit gastouderbureau JBM; digitale administratie per 2017

Om de kwaliteit gastouderbureau te verbeteren gaan we per 1 januari 2017 over op het digitale gastouder administratiesysteem ROSA van Muldata.

De markt van de gastouderopvang blijft in beweging. Het wordt steeds professioneler, commerciëler en kwalitatief beter. Met deze ontwikkelingen willen wij als Gastouderbureau Je Beste Maatje graag mee. Maar wel met behoud van onze visie dat we geen internetbureau zijn en we de kinderen en de kwaliteit van de opvang nog steeds centraal stellen.

Om deze reden gaan we per 1 januari 2017 werken met het software systeem ROSA van Muldata voor de gastouderopvang. Lees meer.

Digitaal inschrijven via internet

Ouders en gastouders kunnen zich nu direct en volledig inschrijven via de website. Het aanmeldformulier is online en de aanmelding vrijblijvend. We rekenen geen kosten en een regiomanager neemt direct contact met u op.

Aanmelden ouders

Aanmelden gastouders

Compleet pakket ROSA 

 • digitale urenregistratie voor ouders en gastouders
 • Online documenten: Alle  beleidsdocumenten en financiële gegevens zijn via Portaal door gast- en vraagouders ieder moment in te zien.
 • Fraaie vormgeving
 • Via cloud (dus overal bij de hand ook op mobiel)

Geen extra kosten voor gastouders en ouders

Er zijn belangrijke Marktontwikkelingen die maken dat we deze grote stap zetten in onze dienstverlening:

 1. Efficiency en professionaliteit. Door met een geautomatiseerd systeem te werken gaat onze administratie sneller en maken we minder kans op fouten. Dit betekent voor u dat we meer tijd hebben voor gastouders, ouders en kinderen.
 2. Directe financiering. Belastingdienst gaat waarschijnlijk per 2019 de Gastouderbureaus de Kinderopvangtoeslag  uitbetalen. Lees meer. Handmatige administratie is op dat gebied bijna niet te doen.
 3. Is de gastouder ondernemer of niet. Middels software systeem kunnen gastouders professioneel hun boekhouding bijhouden en aangiftes doen.

Uiterlijk begin 2017 ontvangen vaste klanten hun inloggegevens.

Kijk hier voor onze overige dienstverlening voor gastouders.

Deelnemende regio’s:

 • Gastouderbureau Haarlem – Haarlemmermeer
 • Gastouderbureau Nijmegen – Tiel
 • Gastouderbureau Den Haag – Leiden
 • Gastouderbureau Alkmaar

 

 

gastouder, gastouderbureau, gastouderbureau Alkmaar, gastouderbureau Den Haag, gastouderbureau Haarlem, gastouderbureau Haarlemmermeer, gastouderbureau Leiden, Gastouderbureau Nijmegen, gastouderbureau Tiel, kwaliteit gastouderbureau, kwaliteit gastouderopvang, kwaliteit gastouders
Vorig bericht
Kwaliteit gastouder gelijk aan kinderopvang
Volgend bericht
Mindfulness opvoeden; 10 stappenplan

Gerelateerde berichten