VOG Gastouder met korting

Verklaring omtrent gedrag VOG Gastouder met korting.

Gastouders en hun huisgenoten van 18 jaar en ouder kunnen een email sturen naar de desbetreffende regiomanager. De VOG gastouder aanvraag wordt dan elektronisch voorbereid.

Een gastouder moet over een internetverbinding en een e-mailadres beschikken. Ook moet een gastouder zijn ingeschreven in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Verder moet een gastouder een DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord hebben. In verband met de online betaling van de leges (kosten) van de aanvraag moet een gastouder bankieren bij een bank die is aangesloten op iDEAL.

U hoeft niet perse gastouder bij Gastouderbureau Je Beste Maatje te zijn om voor deze korting in aanmerking te komen. Wel moet u voldoen aan onze kwaliteitseisen voor gastouders (zie http://Informatie boekje GOB JBM en PB plan januari 2021)

De VOG gastouder wordt aangevraagd bij de overheidsinstantie Justis net als het aanvraagformulier voor de Gemeente. Deze digitale manier gaat alleen sneller en is goedkoper. U kunt deze VOG gastouder ook voor andere gastouderbureaus gebruiken.

 

aanvragen VOG, Eindhoven, gastouder, gastouderbureau, Haarlem, Justis, Nijmegen, Utrecht, Verklaring omtrent gedrag, Vleuten, VOG, VOG gastouder
Vorig bericht
Vacature bemiddelingsmedewerker Regio Noord Holland
Volgend bericht
Gastouderopvang gunstiger voor kinderen dan kinderdagverblijf

Gerelateerde berichten