Gratis Reclame middelen voor gastouders

Gratis Reclame middelen voor gastouders

Gastouderbureau Je Beste Maatje biedt meerdere diensten aan voor gastouders die met ons samen werken, zoals gratis reclame middelen voor gastouders. Maar ook gastouders die (nog) niet met ons samenwerken ondersteunen wij.

Gratis reclame flyers en supermarktbriefjes
Indien u samenwerkt met Gastouderbureau Je Beste Maatje ontvangt u gratis reclame middelen om uw eigen opvang te promoten in supermarkten, consultatiebureaus of huis aan huis zoals flyers en supermarktbriefjes. Uw eigen adres, contactgegevens of andere informatie kan hierop worden weer gegeven.

 

 

zoekmachine

Gratis reclame website zoekmachine

Indien u (nog) niet samenwerkt met Gastouderbureau Je Beste Maatje kunt u op onze website wel een gratis persoonlijke introductie in onze Gastouder zoekmachine krijgen, waardoor u ook makkelijker vindbaar bent op internet voor ouders.

 

 

VOG gastouderDigitaal aanvragen Verklaring Omtrent Gedrag met korting
Gastouders en hun huisgenoten van 18 jaar en ouder kunnen een email sturen naar de desbetreffende regiomanager. De VOG aanvraag wordt dan elektronisch voorbereid.  U betaald op deze manier € 33,85 in plaats van € 41,35. U hoeft hiervoor niet perse samen te werken met Gastouderbureau Je Beste Maatje.
Een gastouder moet over een internetverbinding en een e-mailadres beschikken. Ook moet een gastouder zijn ingeschreven in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Verder moet een gastouder een DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord hebben. In verband met de online betaling van de leges (kosten) van de aanvraag moet een gastouder bankieren bij een bank die is aangesloten op iDEAL.

Facebook
Via onze Facebook groepen kunt u uw oproep plaatsen indien u plaats heeft voor nieuwe kinderen.

Neem contact op met uw regio manager voor één van deze diensten. Indien u niet onder een regio valt kunt u contact opnemen via het contactformulier . Graag plaatsnaam vermelden.

gastouder, gastouderbureau, gastouderopvang, Gennep, gratis reclame, Haarlemmermeer, Maarn, Maarsbergen, Meern, reclame gastouders, Tiel, Vleuten, Woudenberg
Vorig bericht
Vacature bemiddelingsmedewerker gastouderbureau
Volgend bericht
GGD inspectie Nienke van Mossel

Gerelateerde berichten