Gastouder Zoeterwoude

Sophie

Gastouder in: Zoeterwoude

Opvang BSO VSO Dag
Beschikbaarheid ✔️

Opvang: Bij de gastouder thuis

Rijbewijs: Ja

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren: Ja, hond en kat.

U kunt zich ook direct online inschrijven

Opvang Ochtend Middag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Voorkant van het huis, onveranderd

Ik ben Sophie en ik ben nu nog 29 jaar. Samen met Sjors hebben wij een tweeling genaamd Sven en Siem, zij worden 12 januari 1.
Wij hebben thuis een hond, Pip, en een poes, Loes. We wonen in Zoeterwoude in een kindvriendelijke buurt. Ons huis grenst aan een doodlopende straat met een speeltuin in de voortuin. Vanuit ons huis zijn we zo in de polder.
Ik ben een enthousiaste, leergierige en zorgzame vrouw. Vanaf mijn zestiende heb ik in de ouderenzorg gewerkt maar nu is het tijd voor iets nieuws.
Vanaf mijn negentiende heb ik bij verschillende gezinnen langdurig opgepast en ook op verschillende leeftijden en hoeveelheden kinderen. Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Ik ben zelf creatief, hou van bakken en vindt het heerlijk om met m´n jongens te gaan fietsen. We hebben een bakfiets die dagelijks gebruikt wordt.
Ik ben erg gesteld op structuur, vind het prettig om een plan te hebben voor de dag, dit is soms met kinderen best lastig maar ik ben heel flexibel. Zo kunnen we opeens gaan picknicken of een taart bakken.
Verder vind ik het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen, gehoord en gezien voelen en weten dat er altijd een luisterend oor voor hen is. Bij ons is er plek om te zijn wie je bent, brandweerman, piloot, dokter, vuilnisman, etc. Ik wil mijn kinderen dit ook graag meegeven.
Samen met de ouders hoop ik een veilige, huiselijke omgeving voor het kind te kunnen creëren waarin gespeeld en geleerd kan worden. Ik wil graag weten waar de interesses van het kind liggen, wat vind het leuk, waar is het mee bezig, iets waarop ik op in kan spelen.
En dat er maar heel veel gelachen mag worden.

Op maan-, dins-, en donderdag bied ik vaste dagen opvang, op woensdag en vrijdag is eventueel mogelijk in goed overleg.

Beschikbaarheid

Opvang MA DI WO DO VR ZAT ZON
Ochtend ✔️ ✔️ ✔️
Middag ✔️ ✔️ ✔️

Beschikbaarheid

Opvang Ochtend Middag
maandag ✔️ ✔️
dinsdag ✔️ ✔️
woensdag
donderdag ✔️ ✔️
vrijdag
zaterdag
zondag

Bij interesse of vragen neem eenvoudig contact op

Naam: Miriam van Schie

Telefonisch: 06 – 49 89 72 70

E-mail: miriam@jebestemaatje.nl

Laat eenvoudig uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

    *= verplicht veld