Gastouder Sanne uit Tiel

gastouder sanne tiel

Sanne

Gastouder in: Tiel

Opvang BSO VSO Dag
Beschikbaarheid ✔️

Opvang: Bij de gastouder thuis

Rijbewijs: Ja

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren: Ja een kat

U kunt zich ook direct online inschrijven

Opvang Ochtend Middag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

gastouder tiel

Mijn naam is Sanne. Ik ben geboren op 24-07-1986 en getrouwd met John. Samen zijn wij de trotse ouders van onze zoon Liam, die is geboren op 02-03-2017. In september 2019 verwachten wij ons tweede kindje. Mijn man heeft nog een mooie zoon Joey, die is geboren op 21-12-2002.

Mijn opvang is een flexibele opvang in huiselijke sfeer, voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De opvang bestaat uit maximaal 5 kinderen per dag. Door de kleinschaligheid als gastouder is er meer tijd en aandacht per individueel kind. Ieder kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn of haar eigen manier.

Er worden verschillende activiteiten en spelletjes georganiseerd die afgestemd zijn op zijn of haar leeftijd en het ontwikkelingsniveau. Door de diversiteit aan leeftijden kunnen ze ook van elkaar leren en elkaar helpen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen een regelmatig dagritme hebben, dit geeft zowel structuur als rust. Bij gastouder De kleine aap krijgen kinderen de aandacht die ze verdienen. Ik bied een veilige en warme plek, waar ze vooral zichzelf mogen zijn en hierdoor de opvang snel als een tweede thuis zal aanvoelen. De zorg staat voorop, maar plezier is ook heel erg belangrijk!

Beschikbaarheid

Opvang MA DI WO DO VR ZAT ZON
Ochtend ✔️ ✔️ ✔️
Middag ✔️ ✔️ ✔️

Beschikbaarheid

Opvang Ochtend Middag
maandag ✔️ ✔️
dinsdag ✔️ ✔️
woensdag
donderdag ✔️ ✔️
vrijdag
zaterdag
zondag

Bij interesse of vragen neem eenvoudig contact op

Naam: Kitty Boogerd

Telefonisch: 06-489 44 657

E-mail: kitty@jebestemaatje.nl

Laat eenvoudig uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

    *= verplicht veld