Gastouder Reshma uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Gastouder Reshma uit Nieuwerkerk aan den ijssel

Reshma

Gastouder in: Nieuwerkerk aan den IJssel

Opvang BSO VSO Dag
Beschikbaarheid ✔️ ✔️ ✔️

Opvang: Bij de gastouder thuis

Rijbewijs: Ja

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren: Ja 2 vogeltjes

U kunt zich ook direct online inschrijven

Opvang Ochtend Middag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
Anna

Ik ben Reshma en werk al sinds 2010 als gastouder in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik ben gehuwd en moeder van 4 fantastische kinderen.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd van een secretaresse opleiding tot detailhandel, maar kwam er al gauw achter dat daar mijn passie niet lag. Ik heb toen besloten om een opleiding Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang (PW3) te gaan volgen. Deze heb ik met succes gehaald en sindsdien werk ik met veel plezier met de kleine angels die bij mij komen voor de opvang. Als gastouder sta ik geregistreerd als een erkende gastouder met een geldige E.H.B.O diploma, die ik elke jaar opnieuw volg om up-to-date te blijven. Verder volg ik nog diverse cursussen die door gastouderbureaus worden aangeboden.

Na 10 jaar gewerkt te hebben in de detailhandel heb ik besloten om thuis te beginnen met het opvangen van kleine kinderen. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een eigen gastouderopvang. Naast mijn eigen kinderen vind ik het heerlijk om kleine kinderen in huis te hebben en voor ze te zorgen.

Mijn gastouderopvang werkt kleinschalig, zodat elk kind ook de juiste aandacht krijgt die het nodig heeft. Wij vinden het daarnaast belangrijk onze kinderen zich in een omgeving kunnen bevinden waar zij zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. Een huiselijke sfeer is dus ideaal en wij merken op dat kinderen ook sneller van elkaar leren, omdat ze in een kleiner groepsverband zijn.

Beschikbaarheid

Opvang MA DI WO DO VR ZAT ZON
Ochtend ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Middag ✔️ ✔️

Beschikbaarheid

Opvang Ochtend Middag
maandag ✔️
dinsdag ✔️
woensdag ✔️ ✔️
donderdag ✔️
vrijdag ✔️ ✔️
zaterdag
zondag

Bij interesse of vragen neem eenvoudig contact op

Naam: Miriam van Schie

Telefonisch: 06 – 498 972 70

E-mail: miriam@jebestemaatje.nl

Laat eenvoudig uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

    *= verplicht veld