Gastouder Miranda uit Tiel – Passewaay

Miranda

Gastouder in: Tiel

Opvang BSO VSO Dag
Beschikbaarheid ✔️ ✔️ ✔️

Opvang: Bij de gastouder thuis

Rijbewijs: Nee

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren: Klein vogeltje in kooi.

U kunt zich ook direct online inschrijven

Opvang Ochtend Middag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Beste ouders,

Mijn naam is Miranda en ik ben 25 jaar. Samen met mijn vriend (en met onze kleine vogeltje, Kootje. Zij zit in een kooi op de kast en komt er alleen uit als er geen kinderen meer zijn.) wonen wij nu 1.5 jaar op de Zonnedauw in de wijk Passewaay in Tiel. Wij wonen hier heerlijk rustig met een 16 meter lange tuin, compleet afgesloten! Op minder dan 5 minuten lopen van het leuke kleine centrum. 

Na de middelbare school heb ik op het ROC hier in Tiel mijn diploma voor Helpende Zorg & Welzijn behaald, die zomervakantie ben ik begonnen bij de thuiszorg en daar heb ik nog eens 3,5 jaar gewerkt. Uiteindelijk heb ik toch de keuze gemaakt om weer te gaan studeren en ben ik begonnen aan de opleiding Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality in Eindhoven. Afgelopen Augustus ben ik afgestudeerd.
Tijdens mijn voorgaande baan, stages tijdens mijn opleidingen én de opleidingen zelf heb ik natuurlijk veel geleerd, maar ook ben ik er achter gekomen dat werken met kinderen mij altijd blijft interesseren. 
Ik heb natuurlijk ook veel opgepast op (achter)neefjes/nichtjes en heb ik meerdere oppas adresjes gehad. Door mijn ervaring en werk/leer achtergrond denk ik aardig wat te weten van kinderen, en denk ik ook een leuke gastouder te kunnen zijn voor uw kind(eren)! 

Door middel van uw wensen en de interesses van uw kind zal ik mijn dag indelen. Wij zullen ook altijd met goed weer heerlijk buiten gaan spelen of een lekker stukje gaan wandelen. Vind hij/zij het leuk om veel te knutselen? Dan zijn ze bij mij op het goede adres! Wij zullen met o.a. thema’s gaan tekenen & knutselen en zullen iets speciaals maken.

Ik vind het vooral belangrijk dat uw kind hier zich veilig & welkom voelt. Natuurlijk kan ik het begrijpen moeilijk het is om uw kindje naar de opvang te brengen. Mijn opvang is kleinschalig en hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor uw kindje! Ook sta ik voor zorgzaamheid, rust en geborgenheid. Ik hoop dan ook dat uw kind (uiteindelijk) zal zeggen dat hij/zij met veel plezier de dag bij & met mij doorbrengen! 

Interesse gekregen? Kom gezellig even langs voor een kennismaking! De koffie/thee zal voor u/jullie klaar staan! 🙂
* BSO is alleen voor de 3 basisscholen in Passewaay i.v.m. klein loopafstand.

Veel liefs, Miranda

Beschikbaarheid

Opvang MA DI WO DO VR ZAT ZON
Ochtend ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Middag ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

Beschikbaarheid

Opvang Ochtend Middag
maandag ✔️ ✔️
dinsdag ✔️ ✔️
woensdag ✔️ ✔️
donderdag ✔️ ✔️
vrijdag ✔️ ✔️
zaterdag
zondag

Bij interesse of vragen neem eenvoudig contact op

Naam: Kitty Boogerd

Telefonisch: 06-489 44 657

E-mail: kitty@jebestemaatje.nl

Laat eenvoudig uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

    *= verplicht veld