Gastouder Laura uit Nieuwegein

Laura

Gastouder in: Nieuwegein

Opvang BSO VSO Dag
Beschikbaarheid ✔️

Opvang: Bij de gastouder thuis

Rijbewijs: Ja

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren: Ja, twee katten

U kunt zich ook direct online inschrijven

Opvang Ochtend Middag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Beste ouder,

Mijn naam is Laura en ik ben 26 jaar, een enthousiaste ondernemende moeder van een meisje (1,5 jr). Vanaf januari 2021 wil ik kleinschalige opvang bij mij thuis gaan bieden aan kindjes van 0 tot 4 jaar.

Wij wonen in een rustige en kindvriendelijke omgeving (batau zuid) met een speeltuin voor en achter het huis en is goed te bereiken vanaf de snelweg (A2) Ons huis beschikt over een fijne achtertuin en een extra kamer met vaste bedjes en een verzorgingsplek voor de opvang kindjes. Op de benedenverdieping hebben we een ruime woonkamer met speelhoek en een grote tafel waaraan mooie knutsels gemaakt kunnen worden.

Het gastouderschap is voor mij nieuw, maar ik ben zeker niet nieuw in de kinderopvang. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt in de gehandicaptenzorg en kinderopvang en beschik over de benodigde papieren voor het gastouderschap.

Tijdens de opvang van uw kind vind ik het belangrijk dat uw kind zich op zijn gemak voelt en kan spelen en ontwikkelen volgens eigen tempo. Ik vind het leuk om met de kinderen naar buiten te gaan en activiteiten te doen. Wandelen, knutselen, in de plassen stampen. Niets is te gek. Maar natuurlijk is er ook alle ruimte voor rust en vrij spel.

Vanaf januari 2021 bied ik opvang op dinsdag, woensdag, donderdag en is de opvang open tussen 6.30u en 18.00u. In overleg kan van deze tijden afgeweken worden. Ik zie uit naar de komst van uw kindje en als er vragen zijn beantwoord ik die heel graag.

Groeten Laura

Beschikbaarheid

Opvang MA DI WO DO VR ZAT ZON
Ochtend ✔️ ✔️ ✔️
Middag ✔️ ✔️ ✔️

Beschikbaarheid

Opvang Ochtend Middag
maandag
dinsdag ✔️ ✔️
woensdag ✔️ ✔️
donderdag ✔️ ✔️
vrijdag
zaterdag
zondag

Bij interesse of vragen neem eenvoudig contact op

Naam: Rosa Hogeweg

Telefonisch: 06-40758819

E-mail: info@jebestemaatje.nl

Laat eenvoudig uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

    *= verplicht veld