Gastouder Cherishe uit Wateringen

Cherishe

Gastouder in: Wateringen

Opvang BSO VSO Dag
Beschikbaarheid ✔️

Opvang: Bij de gastouder thuis

Rijbewijs: Ja

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren: Goudvissen

U kunt zich ook direct online inschrijven

Opvang Ochtend Middag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Ik ben Cherishe, 35 jaar jong en ik woon samen met mijn man en twee kinderen (2013 & 2016) en ben gastouder Wateringen (Suydervelt).
Voordat ik mijn studie Leerkracht Basisonderwijs afrondde heb ik gewerkt op verschillende kinderdagverblijven voor één van de grote stichtingen die Den Haag rijk is.
Na 6 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben heb ik besloten het onderwijs in te gaan. Met veel liefde en passie heb ik 6 jaar voor de klas gestaan maar het was tijd voor verandering. Ik miste de gelegenheid en de tijd om kinderen de aandacht te geven die kinderen nodig hebben. Structuur, geborgenheid, veiligheid en ontwikkeling is het beste aan te bieden in een omgeving die gezellig is en waar de tijd voor de kinderen genomen kan worden.

Wij wonen in een heerlijke eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk met veel ruimte, zowel in huis als buitenshuis. Binnenshuis is voldoende ontwikkelingsmateriaal voor de kinderen in alle leeftijdscategorieën. Er zijn meer dan genoeg slaapkamers zodat er ruimte is om ieder kind van rust te voorzien.
We hebben een prima tuin waar het goed vertoeven is maar het liefst trek ik er op uit. Ik ben in het bezit van een bolderkar en een ruime 7-zitter waarmee we heerlijk op stap kunnen, ook met de allerkleinsten. Iedere dag een frisse neus halen vind ik belangrijk.
In de omgeving zijn veel verschillende leuke speeltuinen en het mooie Hofpark en de kinderboerderij zijn ook op loopafstand. De bibliotheek bevindt zich letterlijk om de hoek.

Opvang is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 07:30 tot en met 17:30. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Beschikbaarheid

Opvang MA DI WO DO VR ZAT ZON
Ochtend ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Middag ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

Beschikbaarheid

Opvang Ochtend Middag
maandag ✔️ ✔️
dinsdag ✔️ ✔️
woensdag
donderdag ✔️ ✔️
vrijdag ✔️ ✔️
zaterdag
zondag

Bij interesse of vragen neem eenvoudig contact op

Naam: Miriam van Schie

Telefonisch: 06 – 498 972 70

E-mail: miriam@jebestemaatje.nl

Laat eenvoudig uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

    *= verplicht veld