Gastouder Caroline uit Schiedam

Gastouder Caroline

Caroline

Gastouder in: Schiedam

Opvang BSO VSO Dag
Beschikbaarheid ✔️

Opvang: Bij de gastouder thuis

Rijbewijs: Ja

Tuin aanwezig: Nee

Huisdieren: Nee

U kunt zich ook direct online inschrijven

Opvang Ochtend Middag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Het speelhoekje

De bedjes waar de kleinste in slapen

Gezellig met z'n alle naar de kinderboerderij

Het grote speelveld achter mijn flat waar in de zomer vaak activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen

Zoekt u voor uw kind een veilige, warme locatie waarbij stimulering in de groei en ontwikkeling van uw kind boven alles gaat? Dan bent u hier op het juiste adres. Mijn naam is Caroline en ben een enthousiaste gastouder die 11 jaar in de kinderopvang heeft gewerkt en nu sinds 2012 werkzaam is als gastouder.

Ik maak geen onderscheid in religieuze overtuiging of afkomst van de kinderen. Ze krijgen allen even veel liefde, aandacht,respect en stimulans. Natuurlijk worden de wensen en behoefte van de ouders tot betrekking van de opvoeding van het kind zo goed mogelijk in overeenstemming met mij gebracht. Ik ben een trotse moeder van 3 kinderen van 16 jr,10 jr en een nakomertje geboren in november 2018 en we zouden het leuk vinden als ons gezin wordt uitgebreid met nog een gastkindje. Ik ben erg trots om moeder te mogen zijn en dat mijn huis elke dag gevuld is met liefde van mij en de kids die lachen,dansen,springen,zingen en brabbelen.

Ik heb helaas geen tuin maar wel een hele grote veld achter en grote en kleine speeltuinen in de buurt en een park op loop afstand waar de kids zich kunnen uitleven. Ik rook niet en heb ook geen huisdieren. Ik woon in Schiedam Groenoord en ik ben ook beschikbaar in de avond.

Ik ben heel open, spontaan en toegankelijk voor al uw vragen met betrekking tot de opvang van uw kind.Dus neemt u gerust contact op om gezellig met uw kindje(s) een kijkje te komen nemen.

Ik heb weer een plekje vrij na mijn zwangerschapsverlof per eind januari 2019 voor een gastkindje in de leeftijd van 2 – 4 jaar. Mijn uurtarief is €5,75 van 08:00-19:00 en na 19:00 uur €7,00.Als u wenst dat uw kind dagelijks een warme maaltijd benut kost dat u € 2,25 extra. Het enige wat u zelf mee neemt zijn de luiers,eventuele flesvoeding en wat extra kleding.Brood,fruit,drinken en eventuele tussendoortjes daar zorg ik zelf voor.

 

 

Beschikbaarheid

Opvang MA DI WO DO VR ZAT ZON
Ochtend ✔️ ✔️ ✔️ ✔️ ✔️
Middag ✔️ ✔️ ✔️ ✔️

Beschikbaarheid

Opvang Ochtend Middag
maandag ✔️ ✔️
dinsdag ✔️ ✔️
woensdag ✔️ ✔️
donderdag ✔️ ✔️
vrijdag ✔️
zaterdag
zondag

Bij interesse of vragen neem eenvoudig contact op

Naam: Miriam van Schie

Telefonisch: 06 – 498 972 70

E-mail: miriam@jebestemaatje.nl

Laat eenvoudig uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

    *= verplicht veld