Gastouders Humanitas na overname vrij in keuze overstap

Kinderopvang Humanitas stopt met  gastouderopvang en biedt gastouders een overstap aan. Gastouders Humanitas zijn echter vrij in de keuze van een Gastouderbureau.

Een overstap is een belangrijke beslissing voor gastouder en vraagouders. Een Gastouderbureau en de bemiddelingsmedewerker moeten bij je passen. Humanitas is een bureau dat voor kwaliteit gaat. Wij raden gastouders Humanitas aan om weer voor een bureau te kiezen die kwaliteit belangrijk vindt.

De reden van de beëindiging van Gastouderopvang door Humanitas is dat ‘Gastouderopvang een andere tak van sport is en vraagt specifieke kennis en aandacht’, licht Sacha Ausems, voorzitter van de Raad van Bestuur, toe.

Het afspraken maken met een ander Gastouderbureau en het laten overstappen van de gastouders Humanitas naar een specifiek gastouderbureau is echter vreemd.

Gastouders zijn zelfstandig

Gastouders zijn namelijk zelfstandig ondernemers en hebben de vrije keuze om samen met hun ouders over te stappen naar een bureau van hun eigen keuze. Deze vrije keuze is juist heel belangrijk bij het aantonen van ondernemerschap bij de Belastingdienst. Maar ook moet een gastouderbureau en bemiddelingsmedewerker passen bij een gastouder en de ouders.

Neem daarvoor als gastouder ook de tijd. Onze bemiddelingsmedewerkers staan klaar om u te adviseren wat we voor u kunnen betekenen. Maar wat we gastouders in ieder geval bieden is vrije keuze en ondersteuning.

Voorwaarden overstap

En natuurlijk kan overstappen naar Gastouderbureau Je Beste Maatje altijd onder dezelfde omstandigheden tussen vraag- en gastouder. Want volgens de wet bepaald de gastouder zelf het contract Vraagouder-gastouder en ook de voorwaarden. Het gastouderbureau bepaald die voorwaarden niet, maar faciliteert het slechts.

Nieuwsitem van Humanitas.

Voor meer informatie over overstap of advies regio’s. Ga naar onze regio’s

 

We zijn nog steeds op korte termijn op zoek naar franchisenemers in regio Rotterdam, Gouda, Gelderland, Eindhoven. Maar ook andere regio’s zijn zeker mogelijkheden.

Voor meer informatie over vacatures / franchise vestigingen bij GOB Je beste Maatje in regio, mail of bel 085-0021400

bemiddelingsmedewerker, bemiddelingsmedewerker gastouderbureau, gastouderbureau, gastouderopvang, humanitas, overname, overstap gastouder, overstap gastouderbureau, overstap humanitas, vacature bemiddelingsmedewerker
Vorig bericht
Kwaliteit kinderopvang beter dan Volkskrant stelt
Volgend bericht
Kwaliteit gastouder gelijk aan kinderopvang

Gerelateerde berichten