Extra diensten gastouder. 

Om als gastouder en gastouderbureau op een professionele wijze diensten te verlenen, werken wij samen met een aantal partners op gebied van administratie, software, opleidingen en marktontwikkelingen.

Deze ondersteuning voorziet in:

  • Duidelijke en transparante administratie; van digitale urenadministratie, facturen tot hulp bij aangifte van belasting
  • Correcte en snelle uitbetaling.
  • E-learning voor €40,- per jaar
  • Vraagbaak over gastouderopvang.
  • Wij ondersteunen u bij het verwerven van meer inkomsten uit gastouderopvang.

Indien u samenwerkt met Gastouderbureau Je Beste Maatje ontvangt u gratis een digitaal gastouderhandboek, met daarin allerlei procedures, formulieren en andere zaken.

Gastouders en hun huisgenoten van 18 jaar en ouder kunnen een email sturen naar de desbetreffende regiomanager. De VOG aanvraag wordt dan elektronisch voorbereid.  U betaald op deze manier € 33,85 in plaats van € 41,35.

Een gastouder moet over een internetverbinding en een e-mailadres beschikken. Ook moet een gastouder zijn ingeschreven in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Verder moet een gastouder een DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord hebben. In verband met de online betaling van de leges (kosten) van de aanvraag moet een gastouder bankieren bij een bank die is aangesloten op iDEAL.

Indien u samenwerkt met Gastouderbureau Je Beste Maatje ontvangt u gratis promotiemateriaal om uw eigen opvang te promoten in supermarkten, consultatiebureaus of huis aan huis zoals flyers en supermarktbriefjes.

Verder krijgt u op onze website een persoonlijke introductie in onze Gastouder zoekmachine waardoor u ook makkelijker vindbaar bent op internet.

Samen sterk! Dat  is het motto van Je Beste Maatje. Door onze krachten te bundelen blijft de gastouderopvang kleinschalig en laagdrempelig, maar kunnen wij tegelijkertijd de mogelijkheden bieden van een grote organisatie.

De aangesloten gastouderbureaus zijn kleinschalig en staan daardoor dichter bij de klant, maar zijn door samenwerking ook groot en efficiënter. Hierdoor hebben ze meer tijd voor klanten en de mogelijkheid om mee te kunnen doen met de grote landelijk bureaus qua ondersteuning; bijvoorbeeld zoekmachine voor gastouders, reclame op landelijk niveau zoals de Negenmaandenbeurs, een professionele website en een back office. Zaken die je je als klein bureau vaak niet kunt permitteren of veel tijd kost.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe franchisenemers die een eigen vestiging willen starten. Ook voor Gastouderbureaus die al jaren actief zijn kan het interessant zijn om aan te sluiten en samen dingen op te pakken. Maar wel met behoud van eigen identiteit en zelfstandig ondernemerschap. Dan bundel je meerdere krachten en kun je je optimaal richten op ouders en gastouders.

Zie jij het ook zitten om als Franchise nemer voor Je Beste Maatje te starten? Kijk voor meer informatie en neem dan vandaag nog contact met ons op!

Activiteiten voor kinderen

Voor gastouders hebben we een meer dan 500 activiteiten en tips verzamelt. Net  even andere knutsels dan anders, gezonde recepten, oefeningen voor fijne of juist grove motoriek en veel meer.

Bezoek onze Pinterest account