Op zoek naar ouders? Je Beste Maatje helpt.

Als gastouder zit je goed bij Je Beste Maatje. Wij bemiddelen op een gedegen manier tussen jou als gastouder en de ouders en begeleiden waar nodig.  Bij ons krijg je als eerste een uitgebreide intake waarbij wij gebruik maken van gestructureerde interviews. Hierdoor blijkt dat de informatie welke wordt afgenomen minder ‘gekleurd’ is. Lijkt het je wat om je bij ons aan te sluiten? Schrijf je vandaag dan nog in als gastouder.

Indien u samenwerkt met Gastouderbureau Je Beste Maatje ontvangt u gratis een digitaal gastouderhandboek, met daarin allerlei procedures, formulieren en andere zaken.

Gastouders en hun huisgenoten van 18 jaar en ouder kunnen een email sturen naar een van de regiomanagers van Je Beste Maatje. De VOG aanvraag wordt dan elektronisch voorbereid.  U betaalt op deze manier minder dan wanneer u zelf de aanvraag doet.

Een gastouder moet over een internetverbinding en een e-mailadres beschikken. Ook moet een gastouder zijn ingeschreven in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Verder moet een gastouder een DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord hebben. In verband met de online betaling van de leges (kosten) van de aanvraag moet een gastouder bankieren bij een bank die is aangesloten op iDEAL.

Indien u samenwerkt met Gastouderbureau Je Beste Maatje ontvangt u gratis promotiemateriaal om uw eigen opvang te promoten in supermarkten, consultatiebureaus of huis aan huis zoals flyers en supermarktbriefjes.

Verder krijgt u op onze website een persoonlijke introductie in onze Gastouder zoekmachine waardoor u ook makkelijker vindbaar bent op internet.